Barbara Gharbaran

SAMEN werken – ‘van ik naar wij’– betrokken – sensitief – innovator – mrs Agile – inspirator – reflectie – bevlogenheid – ‘energy’ – high quality driven – Business Leadership – Performance focus – flow – backpacken – experimenteren – natuur – beleven

Ik ben een gepassioneerde en ervaren Senior HR Professional met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling, verandermanagement en leren & ontwikkelen binnen grote organisaties (o.a IT, financiële dienstverlening en medische sector). Collega’s en klanten omschrijven mij als iemand met een enorme drive, creatief en innovatief, inspirerend en die makkelijk werkt in een multidisciplinair team. Mijn passie is ‘het bewegen en tot beweging aanzetten van mensen naar meer zelfsturing’. Dit doe ik graag in co-creatie. Ik geloof in het verbinden van krachten, van hebben naar delen, wat leidt tot meer plezier, creatiekracht, gezamenlijke verantwoordelijkheden en optimale (team) performance.


 

Asta van Droffelaar

Analyserend – verbindend – inspirerend – energiek – creatief – benaderbaar – open –integer – daadkrachtig – Mrs Waarom – kritische vragensteller

De laatste tien jaar is de rode draad in mijn loopbaan binnen de overheid verandermanagement, adviseren van management, organisatieontwikkeling, coaching en resultaatgericht project -en procesmanagement, waarbinnen de mens centraal staat. Ik kan mezelf omschrijven als iemand die snel analyseert, over een goed beoordelingsvermogen beschikt en als iemand die tot creatieve, passende en strategische oplossingen komt, die in lijn zijn met de organisatiedoelstellingen zonder het menselijk aspect hierbij te verliezen.

Ik ben een verbinder pur sang, genereer energie, ben nieuwsgierig en een doorzetter met een hoge betrokkenheid. Anderen ervaren mij als authentiek, integer, sensitief, proactief, gemakkelijk benaderbaar en inspirerend. Ik geloof dat passie en talent leiden tot permanente ontwikkeling en groei! Opnieuw en anders kijken leidt tot verbinding.

Ik durf aan te spreken en ben zelf aanspreekbaar. Asta betekent in Latijn “helder als een ster”. Ik ben graag helder en duidelijk over zaken zonder sterallures, maar wel krachtig!